Herbata czerwona

Aby uzyskać czerwoną herbatę, liście są zbierane i skręcane, a następnie dojrzewają, czyli fermentują pod wpływem mikroelementów. Rezultatem tego procesu jest ciemna herbata o ziemistym smaku. Dzięki jej właściwościom odchudzającym sięgamy po nią dość często, kiedy chcemy zadbać o naszą formę. Występuje przede wszystkim w prowincji Yunnan i to właśnie wyprodukowana tam herbata nazywa się Pu Erh (herbaty czerwone z innych regionów nie mogą używać tej nazwy). 

Polecamy również

55 - PERSA - herbata turkusowa - 50g

Herbata oolong z cytryną, mango, trawą cytrynową i kwiatem opuncji

Chwilowo niedostępny

12 ,90 zł

7 - LONG ZHU JASMIN - herbata zielona - 50g

Klasyczna zielona herbata aromatyzowana jaśminem

11 - KYOTO - herbata czarna - 50g

Czarna herbata OP z aromatem rumu i wiśnią

18 - FRAGO - kompozycja owocowa - 50g

Kompozycja owocowa z hibiskusem, skórką owocu dzikiej róży, cukrowymi serduszkami, truskawką, żurawiną, wiśnią i pąkami róży