Klasyczne

Tak jak winorośl i pochodzące z jej owoców wino, herbata dla osiągnięcia najlepszego smaku i aromatu potrzebuje odpowiednich warunków klimatycznych. Niebagatelny wpływ na jej jakość ma także wysokość, na której jest uprawiana, żyzność gleby i stopień nasłonecznienia plantacji. Nasze herbaty pochodzą z różnych plantacji w Indiach, Chinach, Japonii, Wietnamie, Nepalu czy Kenii, a po zebraniu przechodzą różne procesy produkcji, w wyniku których powstają poszczególne gatunki herbat.

Polecamy również

Dzbanek Matura - 1l

Szklany dzbanek z zaparzaczem i pokrywką

Filtry papierowe XS - 100 sztuk

Wygodne torebki do parzenia herbaty w sam raz na jeden kubek

WildPower Yerba Mate Argentina Despalada

Klasyczna yerba mate o wyważonym smaku

36 - FUJI - herbata biała - 50g

Biała herbata Pai Mu Tan z jabłkiem, mango, trawą cytrynową, płatkami róży i miętą